Pages

Thursday, 12 April 2012

seks ketika tidur...ada jgk


Lelaki yang berusia 27 tahun ini memiliki keadaan aneh di mana dia melakukan aksi seksual saat masih tidur. Tidak hanya itu, dia juga sering dituduh memperkosa wanita ketika sedang tidur. Ingin tahu?

Keadaan yang disebut ‘sexsomnia’ ini membuat lelaki yang berasal dari Sweden ini melakukan hubungan badan dengan seorang wanita pada Jun tahun lalu di desa Vilhelmina. Para penyiasat sendiri hairan ketika mendengar lelaki ini mengaku sedang tidur ketika kejadian itu terjadi.


Menurut keterangan mangsa, sebelum diperkosa, lelaki ini pengsan di bar kerana banyak minum alkohol. Kemudian, dia mulai berhubungan badan dengannya. Para penyiasat menyatakan lelaki ini bersalah kerana wanita ini tidak berdaya ketika insiden itu terjadi.Suspek menolak aksi itu dilakukannya secara sengaja dan dia mengaku tidak bersalah dan tak mengetahuinya. “Saya terbangun kerana wanita ini menolak saya dan bertanya, ‘apa kamu sudah bangun’,” katanya seperti dipetik dari DM.Tidak hanya itu, lelaki ini juga mengaku ini bukan kejadian pertama dia melakukan hubungan badan tanpa dia sedari. Mantan kekasih lelaki ini mengaku, bahawa dia sering terbangun di pagi hari di mana malam sebelumnya dia melakukan seks ketika sedang tidur..

so lau dah main dlam tdur..rsa ape ek,,kah3

No comments:

Post a Comment